Wat we doen

Werving & selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die u direct in dienst wilt nemen? Wij zijn als specialist op het gebied van werving & selectie goed in staat om net die ene kandidaat die u zoekt uit de markt te halen. Op basis van een opgesteld functieprofiel en een gesprek om de organisatie te leren kennen start de consultant van StrateegGroep met de werving en selectie. De consultant van StrateegGroep houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan u voor te stellen. De kandidaat die u geschikt vindt voor de functie komt hierna direct bij u in dienst. U betaalt aan StrateegGroep een fee voor de geleverde dienst.

Uitzenden

Heeft u voor een korte of langere periode extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden een uitstekende oplossing. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste flexwerker. Hiermee nemen we alle zorg uit handen en besparen we u veel tijd. De medewerker gaat vervolgens bij u aan de slag en is bij StrateegGroep in dienst. Het grote voordeel voor u als werkgever is dat u bij uitzenden alleen betaalt voor de gewerkte uren en de personeelsadministratie wordt teruggebracht naar één factuur.

Detachering

Werknemers voor een bepaalde tijd of een bepaald project aantrekken? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexwerker, omdat deze voor langere tijd bij u actief is. Detacheren is de meest ideale combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid.

Payrolling

Kiest u ervoor om zelf de werving & selectie van een medewerker te doen, maar wilt u deze medewerker niet in loondienst nemen? Dan is Payroll voor u interessant. Op basis van de CAO voor Uitzendkrachten nemen wij de, door u zelf geworven, medewerker in dienst. Wij nemen naast de personeels- en salarisadministratie tevens de juridische arbeidsrechtelijke risico’s van u over. U blijft verantwoordelijk voor de personeelsinzet en de operationele aansturing. Doordat u alleen betaalt voor de gewerkte uren heeft u meer arbeidsflexibiliteit.
Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact op.